Deense kar met platen

Brandnew

Specificaties

Code21647S
Set inhoud Deense kar, vier staanders (1.800 mm lang) en platen
Aantal platen Op wens van klant
Lengte 1.350 mm
Breedte 560 mm
Hoogte 1.900 mm
Wielen 2 zwenkwielen en 2 bokwielen
Materiaal Verzinkt

De meest gebruikte kar in de tuinbouwbranche is de Deense container. Ook wel Deense kar, DC-container of simpelweg Deen genoemd.

De Deense container is zo ontworpen dat deze voldoet aan de specifieke eisen binnen de tuinbouwsector op het gebied van grootte, gewicht, stapelbaarheid en kwaliteit. Deze container is vooral geschikt voor potplanten en bloemen. De Deense container wordt ook veel gebruikt voor het vervoer van losse onderdelen, voor opslag, voor een verhuizing enz. Een multifunctionele kar die geschikt is voor vervoer en/of opslag van diverse producten. De Deense container kan worden geleverd met extra onderdelen naar wens.

De in hoogte verstelbare platen bieden maximale capaciteit voor distributie. Bovendien kan de container voor het retourneren uit elkaar worden gehaald tot een fractie van de omvang. De plaatafstand kan gewijzigd worden van 5 tot 180 cm, waardoor de hoogte tussen de platen aangepast kan worden aan de planten en bloemen.

De Deen kan tevens worden gebruikt als display. Hierdoor kunnen producten als bloemen en planten rechtstreeks van de kweker naar de eindbestemming worden getransporteerd. Dit resulteert in minder schade en lagere kosten.

De wielen van de Deense containers geven richtingsstabiliteit, waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn. De diverse onderdelen kunnen ook los geleverd worden.

Downloads

Stel een vraag

Houd mij op de hoogte

Gerelateerde aanbiedingen

Doeltreffende service en garantie door eigen technische specialisten

Toepassen van nieuwe 2022 besturingssystemen op gebruikte machines

Advisering over logistieke zaken, zoals sorteermachines, verwerkingsruimtes, transportsystemen, etc.